Lansiranje inovativnog softverskog rješenja RoomOrders

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv projekta

„Lansiranje inovativnog softverskog rješenja RoomOrders“, oznaka KK.03.2.2.04.0069

Kratki opis projekta

U razdoblju od 1.9.2019. do 1.3.2021. Korisnik Streetmark d.o.o. proveo je projekt „Lansiranje inovativnog softverskog rješenja RoomOrders“. RoomOrders je softversko rješenje čija je svrha značajno unaprijediti proces naručivanja hrane u hotelske sobe (room service), a koje omogućava jednostavno, brzo i efikasno naručivanje hrane iz ponude restorana i barova koji se nalaze u sklopu hotela. RoomOrders je web-bazirano rješenje kojem hotelski gosti mogu pristupati putem bilo kojeg uređaja preko kojeg imaju pristup internetu te je podržano za korištenje na laptopima, tabletima, mobilnim uređajima, smart-tv sustavima.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Realizacijom ovog projekta Korisnik uvodi na tržište inovativno rješenje koje osigurava značajne prednosti za sve dionike u procesu, krajnje korisnike (hotelske goste) i korisnike rješenja (hotele), doprinosi ukupnom povećanju konzumacije hrane tijekom boravka u hotelu te predstavlja značajno unaprjeđenje u odnosu na sva do sad ponuđena rješenja. Novo-razvijena softverska platforma RoomOrders ima za cilj značajno unaprjeđenje cjelokupne usluge posluživanja hrane u sobu i potpuna je novost u ovom značajnom tržišnom segmentu.

U okviru projekta provedena je ekstenzivna marketinška kampanja usmjerena prema ciljanim skupinama korisnika rješenja i krajnjih korisnika, a slijedom provedbe projekta ojačani su kapaciteti Korisnika za razvoj i uvođenje inovacija te njihovu komercijalizaciju.

Opći cilj projekta je doprinos razvoju Korisnika i uspješan prijenos inovativnih ideja u poslovni poduhvat spreman za globalno tržište.

Specifični ciljevi projekta su:

  • novo zapošljavanje,
  • povećanje prihoda od prodaje,
  • povećanje prihoda od izvoza.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU

  • Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.956.592,97 HRK
  • Udio EU u financiranju projekta iznosi 1.348.456,73 HRK

Razdoblje provedbe projekta

1.9.2019. – 1.3.2021.

Kontakt za više informacija

e-mail: magdalena.matic@ingemark.com

Linkovi

www.strukturnifondovi.hr
www.strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija