Lansiranje inovativnog softverskog rješenja RoomOrders

U razdoblju od 1.9.2019. do 1.3.2021. Streetmark d.o.o. je proveo projekt „Lansiranje inovativnog softverskog rješenja RoomOrders“. RoomOrders je softversko rješenje čija je svrha značajno unaprijediti proces naručivanja hrane u hotelske sobe (room service), a koje omogućava jednostavno, brzo i efikasno naručivanje hrane iz ponude restorana i barova koji se nalaze u sklopu hotela.

RoomOrders je web-bazirano rješenje kojem hotelski gosti mogu pristupati putem bilo kojeg uređaja preko kojeg imaju pristup internetu te je podržano za korištenje na laptopima, tabletima, mobilnim uređajima, smart-tv sustavima.

Realizacijom ovog projekta Korisnik uvodi na tržište inovativno rješenje koje osigurava značajne prednosti za sve dionike u procesu, krajnje korisnike (hotelske goste) i korisnike rješenja (hotele), doprinosi ukupnom povećanju konzumacije hrane tijekom boravka u hotelu te predstavlja značajno unaprjeđenje u odnosu na sva do sad ponuđena rješenja. Novo-razvijena softverska platforma RoomOrders ima za cilj značajno unaprjeđenje cjelokupne usluge posluživanja hrane u sobu i potpuna je novost u ovom značajnom tržišnom segmentu.

U okviru projekta provedena je ekstenzivna marketinška kampanja usmjerena prema ciljanim skupinama korisnika rješenja i krajnjih korisnika, a slijedom provedbe projekta ojačani su kapaciteti Korisnika za razvoj i uvođenje inovacija te njihovu komercijalizaciju.

Opći cilj projekta je doprinos razvoju Korisnika i uspješan prijenos inovativnih ideja u poslovni poduhvat spreman za globalno tržište.

Specifični ciljevi projekta su novo zapošljavanje, povećanje prihoda od prodaje te povećanje prihoda od izvoza.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.956.592,97 HRK, a udio EU u financiranju projekta iznosi 1.348.456,73 HRK.

Kontakt e-mail za više informacija: magdalena.matic@ingemark.com<

Korisni linkovi:

www.strukturnifondovi.hr
www.strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija